EVTA d. 20-22 sept. opsamling og uddelegering af opgaver

Medlemsdag

Andre medlemsarrangementer

(den internationale) stemmens dag - ideer

Tilstede: Gitte, Sara, Charlotte, Malene og Dorte. Afbud: Nana.

EVTA d. 20-22 sept. opsamling og uddelegering af opgaver;

Gitte har via sit samarbejde med firmaet Rosendahl fået arrangeret en rundvisning i Operaen lørdag d. 21/9 mødetid 16.15 rundvisning 16.30 - 17.45. Pris: 750 kr. Bestyrelsen beslutter at sponsorere udgiften. Dorte deltager som kontaktperson.

Nana har lavet aftale om restaurant Aperitivo på Halmtorvet lørdag aften. Fra kl. 19.00

Private indkvarteringer bliver nu udbudt efter først til mølle.

Nana har kontakten til Kbh´s musikskole hvor møderne skal afholdes.

EVTA Bestyrelsesmøde søndag uden vores deltagelse!

Vi afventer hvad EVTA og Nana finder på af andre aktiviteter!

Medlemsdag

flyttes til søndag d. 8/9 kl. 14 - 18 tema: rehabilitering Vi spørger bredt ud blandt vores medlemmer samt andre relevante mhp oplæg om rehabilitering. Dorte står for et fælles sangarr. Vi laver en diskussionscafe med Malene som facilitator. Vi sørger for kaffe og kage Vi kan evt gå ud at spise sammen bagefter. Sara spørger Rytmisk Center om lån af lokale. Malene laver facebook og hjemmeside reklame for dagen.

Andre medlemsarrangementer

Helle Henning vil gerne fortælle om sin nye bog en gang efter sommerferien. Ulla Munch vil gerne også fortælle om sin nye CD - det kobles Dorte finder dato hvor hun og Helle kan!

Dorte kontakter Bo Hunniche

nye ideer til kommende arr.: kirkekor arbejde som organist. Charlotte spørger relevant Susanne Wendt og professionelt børnekor udvikling. Tegnefilm stemmer. Dorte spørger relevant Skuespiller der speaker reklamefilm. Gitte spørger relevant Det retoriske arbejde....

(den internationale) stemmens dag - ideer

forslag om at udbyde et professionelt stemmekorps til skoler, institutioner m fl. Alle synes ideen er fed - vi går videre med det efter sommer! I det udvalg Malene sidder i har de talt om at få et stemmetema radioprogram næste år.

Andre ideer modtages.

Næste møde: 23/8 kl. 9.30 - 11.30 med afbud fra Dorte