Medlemsdag 8/9

EVTA-samling

Andre arrangementer

Deltagere: Dorte Hyldstrup, Sara Boesen og Malene Bichel Referent: Malene Bichel Medlemsdag 8/9. Der er nu 20 tilmeldte og et par tvivlere. Malene samler op på antal og melder videre til Dorte. Uddelegering: Kaffe, te og mælk: Sara køber og lægger klar Kage: Dorte køber og bringer Projektor: Dorte medbringer Yogamåtter: Sara ved hvor de er Klargøring af rum: Dorte og Malene mødes m. Lili Winkel kl 13.15 Facilitator mellem indslag og under opsamling: Malene På dagen opfordrer vi flere til at deltage i det praktiske arbejde henover efteråret –og til at overveje om de kunne gå ind i bestyrelsesarbejdet til foråret.

EVTA-samling Nana har forberedt det meste. Sandwich som frokost og italiensk restaurationsbesøg om aftenen Der er fejl i den internationale tidsplan, så der ikke er afsat tid til at komme til Holmen. Malene har mailet problemet videre og venter svar. Nana, Dorte og Malene hjælper praktisk til på dagene og deltager ved frokost og middag. Malene og Dorte følger dem til operabesøg, hvis de stadig ønsker at sætte tid til dette. Nana har arrangeret indslag ved nogle sangelever. Malene udsender i morgen reminder om medlemsdag og inviterer samtidig til at man kan give en hånd med og deltage i middagen d. 20/9, hvis man melder sig straks til Nana.

Andre arrangementer Ullan Munch vil gerne fortælle om sin cd. Malene aftaler tidspunkt. Dorte kontakter Dubbingekspert samt Helle Henning (ny bog) og Bo Huniche og aftaler tidspunkt.