bestyrelsesmøde

Konstituerende bestyrelsesmøde

Deltagere: Anne Marie Kozeluh, Mette Kaasgaard, Katrine Faber og Malene Bichel Afbud fra Sara Boesen, Nana Fagerberg og Anna Kruse

Konstituering: Formand: Malene Bichel Kasserer: Anne Marie Kozeluh International kontakt og kontakt til Århus: Katrine Faber Netværksbooster og kontakt til Aalborg: Mette Kaasgaard Stemmens Dag: evt flere deltagere Repræsentantskabet for Rytmisk Center: ? Tanker om fremtiden: Vi vil gerne udvide medlemsarrangementerne og medlemmernes brug af foreningen som netværk. Bestyrelsesarbejdet kan foregå dels ved fysiske møder, dels over mails og Skype. Vi vil Næste møde er 19/6 fra 11-13 på Ryesgade 119 B 1. Indtil da kommunikerer vi over mail. Anne Marie starter med at skifte bank til Merkur Bank efter et møde med Dorte Hyldstrup, den tidligere kasserer.