Dagsorden:
  • referat:
  1. Ny Gmailkonto koblet til hjemmesiden: Danskvokalforening@gmail.com, kodeord: EVTADanmark , info@vokalforening.dk .

2. Indmeldelse, procedure

3. Medlemsarrangementer, uddelegeringsprocedure generelt

4. Arrangementer I Århus

5. Generalforsamling Hvem er vi?

6. Skal vi lægge ideer på dropbox

7. Næste møde – med længere tid til snak. Hvornår

8. Evt.

9. Nyt om Julearrangement (når vi møder Anne Marie el. senere)

Dagsorden:
    1. referat:

2. Indmeldelse, procedure. Husk at sige til folk at de skal oprette en profil.

3. Medlemsarrangementer, uddelegeringsprocedure generelt. Snak om hvordan vi bruger hinanden, når står for et arrangement. Vi har generelt tillid til den som har bolden og skal ikke nødvendigvis spørges om alting

4. Arrangementer I Århus. Katrine går videre med planen

5. Generalforsamling Hvem er vi? Alle vil gerne fortsætte i bestyrelsen, -og Lise vil gerne være med

6. Skal vi lægge ideer på dropbox Vi laver en facebookgruppe

7. Næste møde – med længere tid til snak. Hvornår I forb. med julearrangement

8. Evt. -

9. Nyt om Julearrangement (når vi møder Anne Marie el. senere) Anne Marie udsender invitation med tidsfrist. Vi skal være ti tilmeldte udover os selv for at gennemføre.