Bestyrelsesmøde 9/5 2012

1, Åben snak om bestyrelsens arbejde indtil nu og om bestyrelsesmedlemmernes individuelle tanker og forventninger til foreningens liv, bestyrelsens arbejde og egen funktion/rolle heri.

1. Konstituering af bestyrelsen og uddelegering af faste roller og hverv

2. konkret rapportering fra München, og fra Stemmens Dag

3. Åben snak om foreningens liv og bestyrelsens arbejde fremover

4. Planlægning af Medlemsdag i september.

5. Næste møde(r) - evt sommerfrokost.

6. evt.

Mødet foregår hos Dorte Hyldstrup fra 10.00-12.00 og man er velkommen til at blive til frokost i forlængelse af mødet. Adresse: http://firma.eniro.dk/firma/hyldstrup-westmark-is-v-dorte-hyldstrup:1415729/3650-%C3%B8lstykke

Referat af bestyrelsesmøde hos Dorte 8.5.2012

1. Åben snak om hvem der vil hvad 1.A. Konstituering: Malene formand, Dorte kasserer, Jeanette næstformand. Arbejdsopgaver: Nana int. koordinator, Gitte repræsentant i Musikzonen, Dorte og Jeanette deler rep. i Rytmisk Center. Malene valgt til 2014 Dorte valgt til 2014 Jeanette valgt til 2014 Gitte valgt til 2013 Nana valgt til 2013 2. Indskudt punkt: kontingent Mange har ikke betalt for 2012, Dorte sender endnu en rykker til de der ikke har betalt 3. Stemmens dag Gik godt, der var lidt færre deltagere end tidligere, men alle workshops var fuldt belagt (også pga pladsmangel i kuppel). Nul udgifter for os, pga god fundraising. Det gav 4 nye medlemmer. München EVTA council møde: der blev valgt nye medlemmer ind. Se dropbox for detaljer. God konference, det ville det være fedt hvis vi var flere afsted fra DK. Husk til næste dagsorden: har vi noget at byde på i forhold til næste eurovox - Riga 2015? Og vil vi evt lægge hus til EVTA Council 2013? 4. Medlemsdag Kl 10-16, 8. september Brainstorm: starte m noget circle song, begrebscafé, blanding af nogen er på, vi snakker sammen og lign. Nana spurgte Anne Rosing-Schow (hun kan ikke den 8. sep. desværre). 5. Næste møde er torsdag den 24.5. Kl 13-15 hos Malene. Vi nåede ikke punkt 6 og 7. Men fik dejlig frokost hos Dorte. Ref. Nana.