Stemmen på rejse - arrangement i Hjortshøj

• Sted: gl. kirkevej 116, Hjortshøj
  • se på facebook

Stemmen på Rejse. Om inspiration fra internationale projekter

Dansk Vokalforening inviterer til temaaften:

Stemmen på rejse.

At lade sit arbejde med stemme inspirere af rejser til og i andre kulturer og deres forhold til den menneskelige stemme.

Både Katrine Faber og Malene Bichel har deltaget i internationale udviklingsprojekter og vil dele deres erfaringer i ord, sang og stemmelyd, -og lægge op til dialog om emnet.

Sanger, skuespiller, historiefortæller og stemmeunderviser Katrine Faber har rejst og lavet byttehandler og kulturprojekter med sange og fortællinger i Sydeuropa, Nepal, Norden, Island, Grønland, Mexico og Centralasien.

Sanger og stemmeunderviser Malene Bichel har deltaget i udvekslingsprojekter i Egypten og Iran samt samarbejdet med komponister fra forskellige kulturer. Hun er desuden aktiv i internationale netværk for sangpædagoger.

Entre: gratis for Medlemmer af Dansk Vokalforening For andre: 50 kr