The Soul Voice® Workshop 22.-23. marts 2014

Den menneskelige stemme rummer et kæmpe, kraftfuldt potentiale, som vi kan bruge til at udtrykke alt det, vi har i os. Det gælder både det, der begrænser os og det, der giver os livsglæde, kraft og kreativitet. På workshop’en arbejder vi med det healende og magiske i vores medfødte, intuitive stemme. Du vil blandt meget andet komme i kontakt med:

• dit indre, instinktive kraftdyr • delfinernes energi gennem deres sang • overtonernes magiske, balancerende og krystalhealende energi • din forbindelse til Moder Jord • forløsning af smerte og negativ programmering gennem stemmen

Alle med en stemme, kan arbejde sig til frihed og livsglæde. Du lærer at bruge din stemme som et forløsende og helende redskab. Lyden fra den menneskelige stemme er ekstremt kraftfuld og går direkte til det, som er blokeret for at opløse og smelte det væk og virker helt ned på det fysiske celleplan.

Tid & sted: lørdag 22. marts 9.30 til 18 og søndag 23. marts 9.30 til 17.30 i Center for Helhed & Indre Ro, Grundtvigs Sidevej 4, Frederiksberg

Pris: 2100,- betales ved bankoverførsel til 9383 4575009552.

Info & tilmelding: kontakt@birgittehelena.dk eller tlf. 50590960. Tilmelding er sikret ved betaling af depositum 700,- (bindende)

Underviser: BirgitteHelena Winther, certificeret Soul Voice practitioner, akkrediteret underviser i Soul Voice 2-dags workshop og autoriseret underviser i Soul Voice Advanced Sound Initiation 5-dags workshop.

Soul Voice 2- og 5-dags workshops er 1.del af Soul Voice programmet og adgangsgivende til Soul Voice Practitioners’ Certification Programme.

Læs mere på www.birgittehelena.dk

Kommentarer

Log ind eller bliv medlem for at kommentere.