Indbydelse til Medlems-jule-arrangement.

Kære Medlemmer

Vi er glade for at kunne invitere alle medlemmer af Dansk Vokalforening til en inspirerende og hyggelig eftermiddag og eller aften lørdag den 28. November fra kl. 16.
Vi er så heldige at vores værtinde Anne Rosing har inviteret os i hendes eget institut/under eget tag, derfor mødes vi på

Anne Rosing Instituttet, Svanemøllevej 92 2900 Hellerup

Alle bedes medbringe en lille ret den fælles julebuffet kl. 19.30. Bestyrelsen står for brød, smør, ost og service. Foreningen giver drikkevarer.

Dagens program.

Kl.16 : Klaverkoncert med den rumænske pianist Bogdan Nicola (Entre 50kr.for denne del af arrangementet) Hør ham på Youtube - han får virkeligt instrumentet til at synge!

KL.18 : Oplæg ved Anne Rosing om hendes tanker om og erfaringer med stemmearbejdet.

KL.19.30 : Fælles julebuffet. Udveksling, hygge, sjov og tid til at møde nye bekendtskaber.

Vi glæder os til at se jer alle til endnu en dag i sangens tegn.

De bedste hilsener fra Bestyrelsen.

P.S: SU senest 18. November på info@vokalforening.dk (Arrangementet gennemføres ved 10 tilmeldte -og man er velkommen til at komme kl 18.00).